Sæt igang!

2. maj 2019 Slået fra Af Julia Rudwill

YAY! Ny hjemmeside og ny udstilling. Sikken uge det har været. Bare fordi man er god til at filte betyder det ikke at man er en haj til det der med IT….fik jeg bekræftet. Lige så meget tålmodighed jeg har med mine filtprojekter, lige så lidt tålmodighed har jeg hvad angår computere. Så det der med at starte en hjemmeside, var sådan liiige spændende nok. Det tog mig op imod en time dengang jeg skulle lave en facebookside (og der er to indlæg – men tjek den lige ud alligevel. Jeg er sikker på den bliver kanon). Så jeg er da nok lige rimeligt ovenpå lige nu. Se så lige hvordan hun både skriver indlæg og alt muligt MED BILLEDER!

Og ellers har jeg haft travlt med at gøre de sidste ting klar til min udstilling i Skanderborg, som du da helt sikkert skal tage ind og se på biblioteket i Kulturhuset. Så kan du jo snuppe en kop kaffe med udsigt over søen bagefter.

Totalt koncentreret